A jó munkához idő kell! -Szokták mondani. Miképp is néz ki nálunk egy rendezvény? Megosztunk veletek pár konyhatitkot!
Minden rendezvényt meetinggel, eligazítással kezdünk! Ez rendezvénytől függően, változó létszámmal 10-40 fő dolgos munkáját jelenti, hogy minden tökéletesen haladjon.
Séfünk felelős a konyháért, míg a csapat másik fele a felszolgálásról gondoskodik. Nálunk a csúszás nem elfogadott! Ezért is mindenki fokozott figyelemmel ügyel arra, hogy időben kész legyen a rábízott feladattal.
Számunkra elengedhetetlenül fontos, hogy az asztalra kizárólag friss és minőségi alapanyagból készült ételeket tálaljunk! Ennek köszönhetően megrendelőink egymásnak ajánlják a szarvaspörköltünket juhtúrós sztrapacskával, valamint a vegetáriánus ajánlataink közül a fűszeres árpagyöngy rizottóval töltött cukkinit, sajttal csőben sütve. Nem utolsó sorban hatalmas sikernek örvend a borjúpaprikás galuskával.
Záróakkordként egy kedves történetet osztanánk meg Önnel.
A Decathlon is minket választott a karácsonyi záró bulijukon. Szerették volna meglepni az ott dolgozókat, ami sikerült is! Zárásra terített asztalokkal vártuk őket – a bevásárlóközpont közepén! Vittünk magunkkal asztalokat, eszközöket, és gyönyörűen megterítettünk.
Meglepetés buli volt, és azt hiszem, itt igazán sikerült meglepetést okozni!
Ön is szeretne hasonló bulit szervezni? Forduljon hozzánk bizalommal, mi garantáltan megoldjuk a kérését!