Hogy zajlik a főzés egy rendezvényre?

Hogy zajlik a főzés egy rendezvényre?

Hogyan tervezünk? Hogyan szervezünk? Hogyan főzünk? Ismerje meg a módszereinket és szeressen belénk!

1. A megkeresés

Minden rendezvény a megkereséssel kezdődik. Az ügyfél jelentkezik: étel kell a rendezvényemre.

2. A tervezés

A megkeresésre menüsorral és árajánlattal szoktunk felelni, ami ha megfelel az ügyfelünk igényeinek, akkor elkezdődhet a közös munka.

3. Szervezés

A szervezési fázisban a vezetőség a szakácsokkal megtervezi a menüt, a felszolgálókkal megbeszéli a menetrendet.

A megbeszéléseket követi a helyszínbejárás, az ügyfél hová kéri az asztalokat, italosasztalokat, ez már a részletek ideje.

4. Főzés

A főzés a nyersanyagok beszerzésével kezdődik. A Tókert Catering kiemelt figyelmet fordít arra, hogy lehetőség szerint előnyben részesítsük a helyi és  szezonális alapanyagokat, hiszen ezek frissek, egészségesek, és helyben termeltek.

A rendezvényekre való főzés az alapanyagok összekészítésével folytatódik, maga a főzés pedig 80%-ban a rendezvény napján történik meg. Így biztosítjuk, hogy az étel friss és ízletes legyen.

5. Szállítás, felszolgálás

A kész ételek kollégáink a helyszínre szállítják és felszolgáló csapatunk felszolgálja.

Ha elnyertük bizalmát, Önnek is szívesen főzünk! Forduljon hozzánk bizalommal!