Hogyan tervezünk? Hogyan szervezünk? Hogyan főzünk? Ismerje meg a módszereinket és szeressen belénk!
Minden rendezvény a megkereséssel kezdődik. Az ügyfél jelentkezik: étel kell a rendezvényemre.
A megkeresésre menüsorral és árajánlattal szoktunk felelni, ami ha megfelel az ügyfelünk igényeinek, akkor elkezdődhet a közös munka.
A szervezési fázisban a vezetőség a szakácsokkal megtervezi a menüt, a felszolgálókkal megbeszéli a menetrendet.
A megbeszéléseket követi a helyszínbejárás, az ügyfél hová kéri az asztalokat, italosasztalokat, ez már a részletek ideje.
A főzés a nyersanyagok beszerzésével kezdődik. A Tókert Catering kiemelt figyelmet fordít arra, hogy lehetőség szerint előnyben részesítsük a helyi és szezonális alapanyagokat, hiszen ezek frissek, egészségesek, és helyben termeltek.
A rendezvényekre való főzés az alapanyagok összekészítésével folytatódik, maga a főzés pedig 80%-ban a rendezvény napján történik meg. Így biztosítjuk, hogy az étel friss és ízletes legyen.
A kész ételek kollégáink a helyszínre szállítják és felszolgáló csapatunk felszolgálja.
Ha elnyertük bizalmát, Önnek is szívesen főzünk! Forduljon hozzánk bizalommal!